main logo
1180

Bilanț: 848 de morți în R. Moldova. Cine sunt noile victime ale virusului

Încă 4 persoane, printre care un medic, au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Bilanț: 848 de morți în Moldova. Cine sunt noile victime ale virusuluiFoto: pexels.com

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), transmite Știri.md.

Potrivit sursei citate, este vorba despre 3 femei și un bărbat.

Deces 846: Femeie de 75 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 6 august, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 847: Femeie de 57 ani, din Ștefan-Vodă. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 848: Bărbat de 62 ani, din raionul Criuleni. Internat la data de 23 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterial, cardiopatie mixtă, leucemie cronică limfocitară.

Totodată, MSMPS informează despre decesul medicului Elena Mangîr, în vârstă de 58 ani, cauzat de complicațiile pneumoniei virale, cauzate de infecția COVID-19.

"Aceasta a fost transferată la data de 6 august, de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Spitalul Clinic Municipal “Sf. Treime”. Pe data de 04.08 și pe data de 07.08 este testată negativ la COVID-19. Dna Elena Mangîr a activat în calitate de felcer, PAMU Cărpineni în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Hâncești. Sistemul medical a pierdut un lucrător profesionist și devotat meseriei nobile. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace", se arată în comunicatul Ministerului Sănătății. 

Știri.md amintește că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 27.660 cazuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării