988
0
Biker mort la Comrat: Polițiștii, acuzați de răsturnare de situație
988
0

Șoferul de la mașina poliției care a fost implicat într-un accident rutier în seara de 14 iulie, în urma căreia un motociclist și-a pierdut viața, și-ar fi recunoscut vina.

Colaj: tv8.md

Despre asta a spus unul dintre bikeri care au venit azi în fața Inspectoratului General de al Poliției pentru a protesta, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

La o conferință de presă unde sunt prezenți mai mulți motocicliști și şeful interimar al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Balan, s-a mai spus că azi șoferul mașinii poliției declară o altă versiune a celor întâmplate.

„Atunci seara, șoferul de la mașina poliției și-a recunoscut vina, iar azi acesta spune alt ceva. Oamenii legii au mai mișcat mașina poliției, înainte ca să vină un alt echipaj de polițiști”, a spus unul dintre motocicliști.

O mașină a poliției și două motociclete s-au ciocnit violent în noaptea de 14 iulie. În urma impactului, un motociclist și-a pierdut viața, iar altul a fost transportat de urgență la spital. Bărbatul care a avut de suferit, s-a ales cu un picior fracturat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter