main logo
8379

Bătrâna care vindea verdețuri în Capitală, amendată de poliție

Bătrâna care vindea verdețuri în sectorul Râșcani al Capitalei a fost amendată de polițiști.

Bătrâna care vindea verdețuri în Chișinău, amendată de polițieColaj: știri.md

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de presă Natalia Stati. 

"Femeii i-a fost întocmit un proces verbal pentru desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător și aplicată o amendă în mărime de 1.500 de lei", ne-a spus Stati. 

Totodată, a fost inițiată o anchetă de serviciu în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele cazului și corectitudinea din partea angajatului poliției.

Menționăm că forțele de ordine au intervenit la fața locului, după ce în jurul orei 11:00, o angajată a sectorului de poliție al IP Râșcani a fost solicitată telefonic de către locatarii blocului, amplasat pe bd. Moscova, pe faptul că la intersecția străzii Matei Basarab și bd. Moscova, de către persoane în etate este organizat și desfășurat comerț stradal neautorizat.

Deplasându-se la locul faptei, oamenii legii au constatat că 5 persoane în etate au improvizat o piață neautorizată și comercializau produse agricole, cultivate în condiții casnice.

Patru din cele 5 persoane s-au conformat cerințelor legale ale forțelor de ordine, de a se deplasa la piața autorizată de către APL, care se află la 100 de metri distanță, iar doamna cu pricina categoric a refuzat deplasarea la piață.

Ulterior, între polițist și bătrânică s-a iscat un scandal, ofițerul fiind surprins cum se încaieră cu femeia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării