main logo
6272

Bătaie, filmată între două absolvente la un liceu din Capitală

Caz revoltător într-un liceu din Capitală. Două absolvente s-au luat la bătaie în curtea școlii în timp ce făceu repetiții pentru vals.

Bătaie, filmată între două absolvente la un liceu din CapitalăColaj: Știri.md

Incidentul a avut loc pe 24 mai, la liceul Petru Movilă din sectorul Botanica al Capitalei, transmite Știri.md.

Potrivit autoarei, în urma conflictul iscat între cele două, una dintre fete s-a ales cu o comoție cerebrală. 

„Administrația liceului inițial a spus: Descurcați-vă singuri, noi nu vrem să ne implicăm în acest caz. Aceștia nici măcar nu s-au obosit să afle care dintre fete a avut de suferit. Eleva care a fost lovită a fost nevoită singură să sune ambulanța și să-și anunțe părinții. Administrația liceului a început să cerceteze ceea ce s-a întâmplat numai după ce eleva a fost preluată de un echipaj medical, înțelegând că pe cazul dat poate fi deschisă o anchetă, iar la iveală va ieși "reputația școlii". Seara, când mama fetei rănite a venit la școală pentru a afla ce s-a întâmplat, administrația i-a răspuns că fata ar fi avut angină timp de două săptămâni și din această cauză ar fi făcut comoție”, se arată în postarea de pe Facebook. 

Conflictul dintre cele două absolvente de liceu ar fi început în timp ce erau antrenate în repetiții pentru dansul de la ultimul sunet. 

Eleva, care ar fi lovit-o pe prima, este cea care ar fi inițiat bătaia. Ba mai mult, aceasta deține centura neagră la karate, iar lovitura sa a fost una puternică. 

În imaginile surprinse se observă doar finalul bătăii dintre cele două. Victima care purta ochelarii a rămas fără dânșii, iar agresoarea încearcă să o lovească din nou, fiind oprită de această dată. 

Potrivit medicilor, eleva care a avut de suferit a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost internată în spital. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării