main logo
2009

Bătaie cu scaune, filmată la terasă unui local din Cricova

Trei tineri care se odihneau la terasa unui local din orașul Cricova au fost reținuți după ce au agresat vizitatorii și angajații localului.

Bătaie cu scaune, filmată la terasă unui local din CricovaFoto: politiacapitalei.md

Incidentul s-a produs pe 14 iulie, iar imediat la fața locului s-au deplasat oamenii legii pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, transmite Știri.md

La locul faptei atât vizitatorii localului, cât și angajații localului au comunicat forțelor de ordine că trei tineri, dintre care unul cu mască pe față, fiind în stare de ebrietate i-au agresat. 

În urma altercațiilor, la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, a fost transportat un angajat și două persoane care se aflau în localul dat. 

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație, suspecții au fost reținuți și conduși la inspectorat. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 24 ani și 31 de ani, locuitori ai orașului Cricova. 

În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția. Totodată a fost depistată și masca pe care bănuiții o purtau când au comis infracțiunea.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, iar suspecții riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării