main logo
4130

Bătaie cruntă în fața unui magazin non-stop din Chișinău: 2 răniți

O bătaie cruntă s-a produs la data de 18 noiembrie în fața unui magazin non-stop de pe strada Sarmisegetusa din Chișinău.

Bătaie cruntă în fața unui magazin non-stop din Chișinău: 2 rănițiColaj: știri.md

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii au fost alertați la ora 05:00 de către agentul de pază.

"La fața locului, agentul de pază, a comunicat polițiștilor că fiind implicat în serviciu a primit butonul de alarmă de la un angajat al magazinului alimentar. Potrivit lui, o persoană fiind în stare de ebrietate avansată manifesta un comportament agresiv și neadecvat. Urmare la ce, agentul de pază pentru a calma persoana a aplicat gazul lacrimogen", a explicat Natalia Stati.

Potrivit ei, individul în stare de ebrietate s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 23 de ani, locuitor al Capitalei. 

"Atât agentul de pază, cât și tânărul aveau nevoie de îngrijiri medicale, fiind solicitat un echipaj medical care a preluat persoanele la spital. Cei doi au primit îndreptări la expertiza medico-legală pentru a stabili gradul de leziuni", ne-a mai spus Natalia Stati.

Potrivit echipa.md, în timp ce încercau să-l calmeze, tânărul ar fi luat o piatră și l-ar fi lovit în cap pe unul din angajații acestuia. Agentul de pază a suferit mai multe răni. Tânărului i-au fost cusute leziunile de pe cap la spital.

Oamenii legii cercetează cazul.

Video/ Foto: echipa.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării