main logo
7323

Bătaie crâncenă, filmată într-un troleibuz din Chișinău

Bătaie crâncenă între doi pasageri ai unui troleibuz din Capitală.

Bătaie crâncenă, filmată într-un troleibuz din ChișinăuFoto: știri.md

Unul dintre ei l-a luat la pumni pe celălalt, iar totul ar fi început din cauza măștii de protecție, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

S-a întâmplat în data de 29 iulie, pe strada Studenților din sectorul Râșcani al Capitalei. Imaginile au fost expediate la adresa redacției de către un martor ocular. 

Acesta a povestit că bărbatul în tricou roșu purta greșit masca de protecție, iar unul dintre pasageri s-ar fi uitat lung la acesta. Modul în care l-a privit l-a scos din fire pe bărbat, iar acesta a sărit cu pumnii la tânărul care stătea pe scaun.

Din cauza conflictului, șoferul vehiculului de rută a fost nevoit să oprească, iar pasagerii care s-au pomenit martorii incidentului au încercat să-i descarcereze pe indivizii încăierați în bătaie. 

După ce spiritele s-au calmat, tânărul care a fost bătut a ieșit din vehiculul de rută și a plecat, celălalt însă nu voia nici să iasă din troleibuz, nici să explice ce l-a scos din fire. În cele din urmă, conflictul a fost aplanat, pasagerii au revenit în vehicul și și-au continuat drumul.

Conform legii, cel care a sărit la bătaie trebuie să fie sancționat în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit tânărul atacat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării