main logo
1027

Bătaia crâncenă dintr-un bar de la Hâncești. Trei tineri din cei 15, reținuți

Trei tineri din cei 15 implicaţi în bătaia de sâmbătă noaptea, dintr-un local din satul Bobeica, raionul Hânceşti, au fost reţinuţi. Potrivit poliţiei, unul dintre ei este minor.

Bătaia crâncenă dintr-un bar de la Hâncești. Trei tineri, reținuțiBătaia crâncenă dintr-un bar de la Hâncești. Trei tineri, reținuți

"Băieţii au vârsta cuprinsă între 17 şi 18 ani şi sunt originari din raionul Hânceşti. Celelalte persoane sunt identificate şi urmează să fie reţinute. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi ei riscă privaţiune de libertate de la 3 la 7 ani", a declarat Tatiana Soloţcaia, ofiţer de presă IP Hânceşti, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

Amintim că, sâmbătă noaptea, mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare în într-un bar din Bobeica. Încăierarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local. Totul a pornit după ce un grup de băieţi agresivi a dat buzna în bar şi a început să atace clienţii.

Agresorii au folosit tot ce le-a căzut în mâini, de la tacuri până la pahare şi sticle. Aceştia au acţionat în mod organizat, deoarece s-au adunat din mai multe localităţi. Unul dintre tinerii implicaţi în confruntare s-a ales cu o fractură la un picior. Ceilalți - cu plăgi tăiate şi leziuni mai puţin grave.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării