main logo
516

Bărbatul din Ștefan Vodă, condamnat pentru că a condus în stare de ebrietate, a fost arestat

Sergiu Prutean, bărbatul din Ștefan Vodă, condamnat la doi ani cu executare pentru că a fost prins de mai multe ori conducând în stare de ebrietate, va petrece sărbătorile de Paști în Penitenciarul nr.13.

Acesta a fost încătușat joi seara în curtea casei sale și plasat în arest, deși Curtea de Apel Chișinău nu s-a expus încă asupra sentinței pronunțată de instanța de fond.

Bărbatului i-a mai rămas să execute un an și două luni de pedeapsă, după ce a stat opt luni în arest preventiv. Curtea de Apel Chișinău urmează să se expună săptămâna viitoare asupra legalității sentinței pronunțate de Judecătoria Căușeni.

Instanța de judecată l-a condamnat pe Prutean pentru că a fost prins de patru ori beat la volan și că a opus rezistență poliției. De cealaltă parte, acesta infirmă acuzația oamenilor legii că le-a opus rezistență.

Prutean a declarat anterior pentru Crime Moldova că a fost prins de către agentul de circulație după ce a băut o bere lângă magazinul din apropiere de casă și că omul legii i-ar fi cerut două mii de euro pentru ca să-l lase în pace.

Pruteanu a mai relatat o istorie controversată, precum că în toamna anului 2017, în timp ce revenea acasă din Rusia, ar fi fost reținut de militari ucraineni, care i-au cerut să lupte în Donbass.

În ianuarie, 2018, soția lui Sergiu Prutean, Natalia, a protestat împreună cu cei patru copii minori în fața Procuraturii Generale și a Președinției pentru a-și salva soțul de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării