main logo
884

Bărbați din Rezina și Fălești, prinși cu alcool contrafăcut

Afacerile ilegale cu alcool a doi bărbați din Rezina și Fălești au fost destructurate de oamenii legii.

Bărbați din Rezina și Fălești, prinși cu alcool contrafăcutAfacere dată peste cap: Bărbați prinși cum vând alcool contrafăcut

Bănuiții vindeau băuturi alcoolice chiar de la domiciliu fără dovada originii și a provenienței, transmite Știri.md

În primul caz este vorba despre un bărbat de 70 de ani din Rezina. În urma perchezițiilor la domiciliul lui, polițiștii au depistat și ridicat peste 100 de sticle a câte 0,5 litri, pline cu lichid de culoare cafenie, cu miros specific de alcool, sub denumirea mărcilor „Călărași” și ”Kvint”, timbre, etichete, sticle goale, dopuri pentru sticle, toate în valoare de aproximativ 20.000 de lei. 

Fiind audiat, bărbatul a declarat că băutura a fost adusă din Transnistria, după care o îmbutelia. O sticlă de alcool era vândută cu 50 de lei. 

Un alt bărbat identificat de oamenii legii este din Fălești. La domiciliul lui au fost descoperite circa 200 de sticle cu băuturi pline cu lichid, sub denumirea mărcilor „Staro Russkaia” și „Pșenicinaia”, pregătite pentru comercializare, etichete, capace, sticle pentru îmbuteliere precum şi alte recipiente. Valoarea bunurilor constituie circa 15.000 de lei.

În ambele cazuri, producția a fost confiscată. Bărbații riscă o amendă de până la 3.000 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării