main logo
566

Bărbați căutați de poliție, filmați cum fură din automobile

Bărbații care apare în imagini sunt căutați de oamenii legii fiind bănuiți de comiterea furturilor din automobile.

Bărbați căutați de poliție, filmați cum fură din automobileFoto: politiacapitalei.md

Primul caz a avut loc pe 16 aprilie, polițiștii fiind alertați de proprietarul unui Mercedes, care a comunicat că din automobil i-au fost sustrase bunuri materiale, transmite Știri.md

La fața locului bărbatul le-a comunicat polițiștilor că a parcat automobilul pe bd. Dacia, iar dimineața a depistat gemul de la automobil deteriorat și lipsa bunurilor materiale. Suma prejudiciului constituie 22.000 de lei.

În al doilea caz, oamenii legii au fost alertați pe 26 aprilie, precum că pe strada Trandafirilor, dintr-un Chevrolet, au fost furate multe lucruri. La locul faptei polițiștii au stabilit că hoțul a pătruns în automobil prin deteriorarea geamului, de unde a sustras mai multe bunuri materiale, suma pagubei fiind evaluată de proprietar la 44.800 de lei.

În context, au fost inițiate cauze penale pentru furt, iar făptașii riscă o amendă de la 32.500 de lei până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbații din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numărul de telefon: 069 515 884

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării