16 octombrie, 11:40
218
0
Bărbat, prins cu 32 de pachețele cu droguri în buzunare
16 octombrie, 11:40
218
0

Un individ de 30 de ani a fost reținut de oamenii legii, acesta fiind bănuit de punerea în circulație a drogurilor pe teritoriul municipiului Chișinău.

Colaj: știri.md

Potrivit informației, acesta urma să livreze 32 de pachețele cu droguri de tip ,,PVP”, numită și ,,Sare”, consumatorilor, transmite Știri.md.

În cadrul acțiunilor procesual-penale tânărul a comunicat că a mai plasat în ascunzișuri, pe teritoriul sectorului Râșcani, încă 15 pachețele cu droguri, care urmau a fi ridicate de clienți. În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, suspectul ar fi obținut un profit estimat la suma de 5.000 de lei.

Probele delicte depistate au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

Actualmente el este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 1 la 6 ani.

Totodată, polițiștii continuă să desfășoare acțiuni speciale de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter