main logo
1466

Bărbat, omorât de un consătean la Ștefan Vodă și îngropat în grădină

Un bărbat de 47 de ani a fost ucis cu cruzime de un tânăr, iar cadavrul acestuia l-a îngropat în grădina casei sale.

Bărbat din Ștefan Vodă, omorât cu piatra și îngropat în grădinăPoza simbol

Crima s-a întâmplat pe 4 septembrie în satul Purcari din Ștefan Vodă, iar cadavrul a fost găsit ieri, 9 septembrie. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Corina Repesciuc a declarat că poliția a fost alertată de către fiul victimei, în vârstă de 23 de ani, spunând că tatăl său a plecat de acasă acum 5 zile împreună cu alți doi locuitori ai satului Purcari și de atunci nu a mai revenit. 

Polițiștii au început căutările, iar în urma acțiunilor întreprinse corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit îngropat în spatele casei unui consătean, în vârstă de 24 de ani, împreună cu care plecase de acasă.

"S-a stabilit că pe 4 septembrie în jurul orei 19:00, victima împreună cu consăteanul de 24 de ani au servit băuturi alcoolice, ulterior între cei doi s-a iscat un conflict. Prin urmare, tânărul i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri cu o piatră în cap, iar pentru a ascunde urmele crimei, acesta a îngropat cadavrul în propria grădină”, a spus Corina Repeșciuc.

Anterior, concubina bănuitului a fost căsătorită cu fiul celui decedat. Aceștia aveau un copil, care locuia cu mama și suspect.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și pentru moment are statut de bănuit. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare pentru omor săvârșit cu o deosebită cruzime.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării