main logo
1320

Bărbat mort după ce a așteptat 40 de minute ambulanța. Reacția 112

Serviciul Național Unic 112 a venit cu o precizare referitor la cazul bărbatului decedat, după ce a așteptat timp de 40 de minute ambulanța.

Bărbat mort după ce a așteptat mult ambulanța. Reacția 112Bărbat mort după ce a așteptat 40 de minute ambulanța. Reacția 112

„Primul apel de urgență a fost receționat la Serviciul 112 la ora 20:10:24, în care s-a comunicat că pe strada Lech Kaczynski adiacent blocului 6/1, se află o persoană necunoscută de gen masculin în vârstă, inconștient la sol.
Operatorul Serviciului 112, a identificat natura urgenței, a concretizat locul urgenței, a solicitat informații despre victimă, după care a transmis fișa apelului de urgență după competență către Dispeceratul Ambulanță Chișinău la ora 20:13:18”, se arată în precizare, transmite Știri.md

Totodată, cei de la Serviciul 112 spun că pe marginea acestui caz de urgență au fost recepționate 7 apeluri, ultimul fiind recepționat la ora 20:52:57.

La fel, operatorii informează precum că acțiunile sau inacțiunile ulterioare ale serviciilor specializate de urgență nu țin de competența Serviciului 112.

„Menționăm, că din momentul transmiterii de către Serviciul 112 a datelor privind apelul de urgență la dispeceratele serviciilor specializare de urgență, Serviciul 112 și personalul său nu poartă răspundere pentru activitățile ulterioare ale serviciilor specializate de urgență”, se mai arată în precizare.

Amintim că un caz tragic a avut loc în sectorul Telecentru din Capitală. Un bărbat și-a dat ultima suflare după ce s-a zbătut minute în șir în convulsii. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, pe strada Lech Kaczynski din Chișinău. 

Victima, care era rezemată de un copac și abia de mai respira, a fost observată de câțiva trecători, care au și alertat imediat Serviciul unic de urgență 112. Bărbatul avea convulsii puternice, iar ambulanța a venit după 40 de minute de la chemare, timp care i-a furat viața omului. Specialiștii au fost în stare doar să constate decesul, atât. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării