main logo
924

Bărbat, lovit pe o trecere de pietoni din Capitală. Explicația şoferului

Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc dimineaţă pe strada Calea Orheiului din Capitală.

Bărbat, lovit pe o zebră din Capitală. Explicația şoferuluiUn bărbat, lovit pe o trecere de pietoni din Capitală. Ce spune şoferul

La volanul maşinii se afla un tânăr de 30 de ani, care susţine că victima a ieşit brusc în stradă şi nu a reuşit să frâneze. Poliţia investighează cazul, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

"Poliţiştii au constat că automobilul, condus de un şofer de 30 de ani, pe trecerea de pietoni a tamponat un pieton, este vorba despre un bărbat de 54 de ani. Poliţia a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanţelor", a menţionat Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliţiei Capitalei.

Şoferul povesteşte că semaforul era pe galben intermitent şi conducea regulamentar, iar bărbatul i-a ieşit brusc înainte. El spune că din această cauză nu a reuşit să frâneze la timp.

"El mergea încet, apoi după el a venit o maşină şi el a început să fugă, eu nu am reuşit să frânez şi am lovit omul. El a fost un pic mai departe de trecere. Piciorul este fracturat şi faţa este lovită de parbriz", a precizat şoferul.

Victima a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă, iar medicii spun că starea lui de sănătate este gravă. Bărbatul a fost internat în Secţia Reanimare şi urmează să fie supus unei intervenţii chirugicale.

Potrivit oamenilor legii, dacă fracturile bărbatului vor fi grave, conducătorul auto se va alege cu dosar penal.

De la începutul anului, în Capitală s-au produs 151 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor. În urma acestora, trei oameni au murit, iar peste 150 de persoane s-au ales cu traumatisme.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării