main logo
8692

Bărbat, lovit cu picioarele și înjurat de taxatorul unui troleibuz din Capitală

Un caz mai puțin obișnuit s-a întâmplat într-un troleibuz din Capitală.

Bărbat, lovit cu picioarele și înjurat de taxatorul unui troleibuz

Din imaginile video expediate la redacția Știri.md, se observă cum un pasager este alungat de către taxator din troleibuz.

Mai mult decât atât, acesta este bătut cu picioarele și numit cu cuvinte necenzurate.

Nu se cunoaște din care motive taxatorul a recurs la acest gest, însă se presupune că troleibuzul se afla la stația terminus.

Potrivit martorului ocular, cazul a avut loc pe 9 aprilie, în troleibuzul de pe linia nr. 9.

Contactat de Știri.md, șeful RTEC, Dorin Ciornîi, a declarat că s-a autosesizat pe seama acestui caz și va reveni ulterior cu detalii. De asemenea, s-a autosesizat și Primăria Chișinău. 

Totodată, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat pentru Știri.md că la poliție nu a fost înregistrată nici o plângere pe seama acestui caz, însă spune că oamenii legii s-au autosesizat și urmează să identifice taxatorul troleibuzului pentru a fi tras la răspunde conform legii. La fel, polițiștii urmează să identifice și pasagerul care a avut de suferit.

Menționăm că începând cu 3 aprilie 2019, pasagerii pot semnala online problemele pe care le observă în activitatea troleibuzelor din Capitală

Sesizările vor putea fi expediate Regiei Transport Electric (RTEC) chiar în timpul călătoriei, prin scanarea unor QR-coduri care au fost afișate în fiecare unitate de transport.

Atenție! Limbaj necenzurat

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării