main logo
2855

Bărbat împușcat mortal la Nisporeni: Ce au constatat procurorii PCCOCS

PCCOCS a expediat în instanța de judecată cauza penală privind crima care a avut loc la 25 mai în satul Vulcănești din raionul Nisporeni, în urma căreia a fost împușcat mortal un bărbat de 37 de ani.

Bărbat împușcat mortal la Nisporeni: Ce au constatat procurorii PCCOCSPoza simbol

Procurorii au constatat că în rezultatul unei cerți ce s-a produs cu puțin timp înainte de momentul infracțiunii, 5 consăteni s-au deplasat la domiciliul victimei, situat din satul Vulcănești, unde la poarta gospodăriei acestuia, în prezența soției și fiicei minore, i-au înjurat și amenințat cu aplicarea violenței, transmite Știri.md. 

În timpul altercației, unul din agresori, și anume un tânăr de 24 ani, având asupra sa pistolul de model "Glock” care îl deținea legal, a efectuat mai multe împușcături în direcția victimei, cauzându-i acestuia multiple plăgi, iar în consecință persoana a decedat.

Patru făptași au fost puși sub învinuire, fiindu-le incriminată comiterea infracțiunii "huliganismul agravant" pentru care riscă închisoarea de la 3 la 7 ani, iar tânărul care a efectuat împușcătura a fost pus sub învinuire, fiindu-i incriminată comiterea infracțiunii de omor și huliganism agravant și riscă o pedeapsă de la 15 la 20 ani închisoare sau detențiune pe viață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării