main logo
1562

Bărbat din Ungheni, ucis în bătăi, în urma unui conflict iscat la beție

Un bărbat din raionul Ungheni a fost ucis în urma unui conflict iscat la beție. Victima de 49 de ani a fost bătută crunt de către doi amici de pahar.

Bărbat din Ungheni, ucis în bătăi, în urma unui conflict iscat la bețieFoto: știri.md

Tragedia s-a produs vineri, 18 decembrie, în jurul orei 08:40.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Vicol a declarat că bărbatul a fost depistat de către vecinii săi în scara blocului.

În urma măsurilor întreprinse s-a stabilit că victima, împreună cu un bărbat în vârstă de 46 ani, s-au deplasat în vizită la domiciliul unui bărbat de 31 de ani pentru a servi băuturi alcoolice.

Ca rezultat al unui conflict care s-a iscat spontan între victimă și 2 amici de pahar,  bărbatul în vârstă de 31 ani i-a aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele peste corp. Ulterior, victima a ieșit din apartamentul respectiv şi a rămas în scara blocului, ulterior, la solicitarea vecinilor, a  fost preluat de către SAMU Ungheni, fiind transportat în stare gravă la spitalul raional din Ungheni.      

În cadrul cercetării la fața locului au fost depistate în apartament, unde s-a desfășurat conflictul, urme biologice de sânge și cioburi de sticlă. Din spusele proprietarului apartamentului s-a stabilit că conflictul s-a iscat din cauza unor neînțelegeri verbale între persoane.

La moment cadavrul  a fost transportat la examinarea medico-legală la Secția medico-legală Nisporeni.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în baza indicilor infracțiunii prevăzute de art. 151 alin. (4) Cod Penal, iar bărbatul  de 31 ani a fost reținut în strictă conformitate cu prevederile art. 165-166 Cod procedură penală.

Poliția investighează toate circumstanțele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării