main logo
884

Bărbat din Soroca, reținut după 3 furturi comise în Capitală

Un bărbat de 31 de ani din Soroca a fost reținut de oamenii legii pentru mai multe furturi comise pe teritoriul Capitalei.

Bărbat din Soroca, reținut după 3 furturi comise în CapitalăColaj: știri.md

Primul caz a fost înregistrat pe data de 27 iulie, poliția fiind alertată de către un bărbat de 51 de ani, transmite Știri.md. 

La fața locului victima a comunicat că în timp ce se afla pe bd. Traian, o persoana necunoscută s-a apropiat de el, și sub pretextul efectuării unui apel telefonic, i-a cerut telefonul mobil de model "Samsung", după care cu telefonul însușit a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat constituie 2.650 de lei.

Alt caz a fost înregistrat pe data de 18 august, când suspectul a pătruns prin acces liber într-o stație Peco de pe str. Trandafirilor, de unde a sustras 5 dispozitive "IQOS" în valoare totală de 6.400 de lei, după care a părăsit locul infracțiunii.

Pe data de 3 septembrie, suspectul a mai sustras un telefon mobil de model "Samsung" în valoare de 5.000 de lei dintr-un supermarket amplasat pe bd. Cuza Vodă.  

Telefonul aparținea angajatei magazinului, în vârstă de 18 ani, care a declarat polițiștilor că s-a îndepărtat de tejgheaua unde se afla telefonul mobil pentru câteva clipe, iar când s-a întors telefonul nu mai era. 

În urma unor acțiuni de investigații, bănuitul a fost reținut și escortat la inspectorat.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore și riscă până la 6 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării