main logo
2715

Bărbat din Fălești, înjunghiat mortal de concubină la Crăciun

Un bărbat din raionul Fălești a decedat de Crăciun, fiind înjunghiat de concubina sa. Cei doi locuiau împreună de 3 ani și creșteau împreună un copil de un an și trei luni.

Bărbat din Fălești, înjunghiat mortal de concubină la CrăciunCrăciun tragic la Fălești. Un bărbat a murit, înjunghiat de concubina sa

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Eugenia Molceanov a declarat că la poliție a parvenit înștiințarea telefonică pe 8 ianuarie, la ora 01:45, precum că un bărbat în vârstă de 32 ani, locuitor al satului Hrubna Nouă, raionul Fălești, a murit la domiciliu cu multiple răni de cuțit în regiunea toracelui. 

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă care a constatat că bărbatul de 32 de ani s-a întors acasă beat. Acesta a consumat băuturi alcoolice la vecinul său din aceiași localitate. În urma unui conflict spontan apărut între ei a agresat-o pe concubina sa în vârsta de 21 de ani, lovind-o cu pumnul în regiunea ochiului stâng.

Apoi a luat un cuțit de bucătărie care era la îndemână în locuință și a amenințat-o. În rezultat, concubina în mod involuntar l-a deposedat pe bărbat de cuțit aplicându-i două lovituri în regiunea toracelui. În urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat pe loc.

Tânăra a fost reținută de oamenii legii.

Cazul este în continuare cercetat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării