main logo
1440

Bărbat din Chișinău, bătut și aruncat de la etaj. Mărturiile vecinilor

Un bărbat de 31 de ani a murit aseară după ce ar fi fost aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Capitalei.

Bărbat din Chișinău, bătut și aruncat de la etaj. Mărturiile vecinilorFoto: Știri.md

Poliția a deschis un dosar penal pentru omor intenționat și presupun că cineva l-a împins cu buna știință, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Locatarii blocului susțin că nu știu cine era victima.

Cazul a fost înregistrat de poliție ieri, 6 octombrie, în jurul orei 17:00. Locatarii blocului spun că nu au văzut momentul când bărbatul s-a prăbușit și nu cunosc nici identitatea acestuia. 

“Am auzit o bubuitură. Au început să se adune oameni. Era desculț și cu un cablu în mână”. 

Vecina care locuiește în apartamentul de lângă cel în care s-a produs nenorocirea ne-a spus că proprietarii sunt plecați la muncă peste hotare și că din câte știau, acolo nu locuia nimeni.

“Proprietarii apartamentului, un cuplu, sunt plecați în Italia. Când a venit poliția, în apartament erau doi băieți. Ei dormeau, ușa de la intrare era deschisă. Nu-i cunosc nici pe acești doi baieți și nici pe cel care a decedat”.

Prima versiune a poliției este că victima ar fi fost aruncată peste geam după ce s-a iscat un conflict între câțiva prieteni care au băut împreună. 

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru omor intenționat, iar cei care vor fi găsiți vinovați riscă până la 15 ani de pușcărie. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării