16 septembrie, 16:02
204
0
Bărbat din Bender, prins cu alcool și jumătate de tonă de zahăr
16 septembrie, 16:02
204
0

Un bărbat din orașul Bender va fi amendat contravenţional pentru achiziţionarea și transportarea mărfurilor fără dovada originii şi a provenienţei acestora.

Persoana a fost identificată în trafic, la ieşirea din satul Troiţcoe, raionul Cimişlia, în seara zilei de ieri, 15 septembrie, transmite Știri.md.

Ofiţerii de investigaţii de la Direcția regională EST, acționând conform unei informații operative, au stopat un Ford Transit, înmatriculat în regiunea transnistreană. La volanul mașinii a fost legitimat un conațional de 62 de ani. După controlul actelor de identitate și celor pentru mijlocul de transport, poliţiştii de frontieră au solicitat prezentarea documentelor pentru încărcătura transportată. Astfel, în microbuz au fost numărați 10 saci cu zahăr şi două butelii cu lichid incolor, cu miros specific de alcool. Pentru o jumătate de tonă de zahăr și 10 litri de alcool bărbatul nu a putut prezenta niciun act de referință.

Deși, la audieri, persoana a declarat că transportă bunurile pentru uz personal, există informația că aceasta le achiziționase în scop de comercializare.

Marfa şi mijlocul de transport au fost indisponibilizate pe teritoriul Sectorului Poliţiei de Frontieră Troiţcoe, cazul fiind transmis Inspectoratului de Poliţie Cimişlia pentru documentare și luarea măsurilor legale ce se impun. În conformitate cu art.265 CC al RM, bărbatul riscă o amendă de la 3.000 până la 4.500 lei.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter