main logo
475

Bărbat de 67 de ani, eliberat după ce ar fi agresat o fată de 7 ani

Un bărbat de 67 de ani a fost reţinut luni, de poliţiştii sibieni, după ce ar fi agresat sexual o fată de 7 ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din zona centrală a municipiului Sibiu.

Bărbat de 67 de ani, eliberat după ce ar fi agresat o fată de 7 aniFoto: antena3.ro

Bărbatul a fost lăsat în libertate marţi după ce procurorii nu au considerat necesară luarea de măsură preventivă în privinţa acestuia, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut luni de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind “cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe”.

″În fapt, la data de 29 iulie a.c., în jurul orei 11,30, în timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobişnuit faţă de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului şi a feţei, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei şi ameninţările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză şi martori”, au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu.

După primele investigaţii efectuate la faţa locului, poliţiştii l-au condus pe bărbat la sediul IPJ Sibiu în vederea audierii şi stabilirii situaţiei de fapt, fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe.

Bărbatul a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentantului IPJ Sibiu, procurorii nu au considerat necesară arestarea bărbatului, care a fost eliberat marţi. “Parchetul a dispus lăsarea lui în libertate, azi”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării