main logo
891

Bărbat complet dezbrăcat, încătușat de polițiști pe o stradă din România

Un bărbat de 51 de ani din Vaideeni, care a fugit din secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean, a fost reţinut duminică seara de poliţişti în timp ce se plimba dezbrăcat pe o stradă principală din Râmnicu Vâlcea.

Bărbat complet dezbrăcat, încătușat de polițiști pe o stradă din România

Potrivit sursei citate, Poliţia a fost anunţată prin 112 de mai mulţi cetăţeni din municipiul reşedinţă că bărbatul umblă complet gol pe mijlocul străzii Calea lui Traian, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

În momentul în care agenţii au încercat să-l conducă pe trotuar, acesta a devenit violent.

″În momentul în care poliţiştii au încercat să-l conducă în afara părţii carosabile, acesta a încercat să lovească un poliţist, moment în care s-a procedat la încătuşarea acestuia, el fiind condus la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea. Bărbatul nu a fost cooperant şi iniţial nu s-a putut stabili identitatea acestuia. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 51 de ani din comuna Vaideeni care a fugit în cursul zilei de astăzi (duminică, n.r.) din Spitalul nr. 2 de psihiatrie din Râmnicu Vâlcea, unde era internat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

El a menţionat că a anunţat deja reprezentanţii spitalului, bărbatul urmând să fie trimis înapoi la secţia de psihiatrie. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării