5 aprilie, 12:10
1 357
0
Bărbat, bătut până la moarte de 2 consăteni beți la Cojușna
5 aprilie, 12:10
1 357
0

Un bărbat a decedat pe patul de spital după ce a fost bătut de doi amici de pahar.

Foto: știri.md

Incidentul a avut loc pe 4 aprilie, în satul Cojușna din Strășeni, poliția fiind alertată la ora 05:00 precum că pe o stradă zace o persoană inconștientă.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Silvia Vetcu a declarat că, veniți la locul faptei, oamenii legii au constatat că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, care avea nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat ulterior la spital.

La Spitalul Raional Strășeni, victimei i-a fost acordat ajutor medica,l însă în scurt timp aceasta a decedat.

"Între timp, în urma măsurilor operative, polițiștii au stabilit că victima împreună cu alți doi prieteni, un bărbat de 34 ani și altul de 29 ani, ambii din satul Cojușna, au servit băuturi alcoolice în gospodăria unuia din agresori. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie, în urma căreia agresorii au aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu o scândură pe întreaga suprafață a corpului. După aceia l-au scos înafara gospodăriei și l-au trimis spre casă, însă acesta nu a mai ajuns", ne-a spus Vetcu.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore.

În cadrul anchetei urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza morții.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter