main logo
5816

Bărbat, bătut crunt la un bar din Fălești. Victima, în stare gravă la spital

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut crunt de câteva persoane într-un local.

Bărbat, bătut la un bar din Fălești. Victima, în stare gravă la spitalColaj: știri.md

Incidentul s-a întâmplat în noapte de 6 ianuarie în orașul Fălești, transmite Știri.md

Sora victimei a povestit redacției noastre că fratele ei în vârstă de 38 de ani a fost bătut cu picioarele în cap de un grup de 8-10 persoane. 

Potrivit ei, totul s-a petrecut într-un bar din centrul orașului Fălești, iar în urma traumelor primite, bărbatul a fost internat la spital cu contuzie și hemoragie la cerebrală.

Totodată, sora bărbatului crede că se încearcă mușamalizarea cazului. Aceasta spune că a depus o plângere la Poliție, însă până acum nu a fost luată nicio măsură, iar secvențele video din acea seară au dispărut.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Eugenia Molceanov a declarat că materialul dat este înregistrat la IP Fălești, iar oamenii legii așteaptă rezultatele expertizei medico-legale pentru a putea porni o procedură în acest sens. 

Potrivit Poliției, conflictul s-a iscat după ce un grup de câțiva tineri, fiind în stare de ebrietate, s-au luat la ceartă, inițiatorul fiind chiar bărbatul care a fost bătut. 

În urma acestui incident, deocamdată nicio persoană nu a fost reținută.

Cazul este în derulare, ulterior Poliția va reveni cu informații. 

Știri.md amintește că un caz asemănător a avut loc pe 12 ianuarie. Atunci o tânără a fost bătută de un bărbat la o discotecă din Rezina. 

La fel, un alt caz a avut loc în noapte dintre ani. Un tânăr din Costești a fost bătut de câțiva amici în cap, iar pe 5 ianuarie acesta a decedat pe patul de spital

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării