968
0
Avocat: Soția lui Dincă a stat o lună în casa groazei
968
0

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a spus, la emisiunea "Marius Tucă Show", că soția principalului suspect din cazul crimelor din Caracal a venit în România pe 26 aprilie, după momentul la care se presupune că Luiza Melencu ar fi fost ucisă, și a stat o lună în "Casa Groazei".

"Soția lui mi-a spus că nu îi vine să creadă pentru că sunt împreună de 40 de ani și nu crede că a fost în stare de așa ceva, după care a spus că dacă vinovat trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut, dar mi-a spus că nu poate să creadă așa ceva, că a putut să facă așa ceva fără să aibă cea mai mică îndoială, transmite Știri.md cu referire la stiripesurse.ro.

Dânsa s-a pensionat, a lucrat în Italia, s-a pensionat și a venit în România, pe 26 aprilie cred, a venit în țară și a stat o lună de zile în domiciliul acestuia, până în mai. 

Deci după dispariția Luizei, din martie. Astea-s informațiile pe care le am de la soție. 

După care a plecat la Arad și nu s-a mai întors, nu știu dacă a mai revenit din mai până în iulie, nu știu să spun, dar în mod cert, nu a stat o perioadă lungă", a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Citește și
article image
Crima de la Caracal: Ucigașul va mai sta o lună după gratii
0
264
article image
Cum arată curtea lui Gheorghe Dincă după săptămâni întregi...
0
705
article image
Detaliul șocant, observat de mulți români la Gheorghe Dincă
0
1585
article image
Reconstituire în casa groazei din Caracal. Procurorii vor...
0
311