main logo
1433

Avocat, despre autorul denunțului împotriva lui Andrei Tranga

Autorul denunțului împotriva proprietarului Andy’s Pizza și „La Plăcinte” nu este proprietarul afacerii pe care Andrei Tranga ar fi vrut sa o preia.

Avocat, despre autorul denunțului împotriva lui Andrei TrangaFoto: cotidianul.ro

Declarația aparține avocatului lui Andrei Tranga, Ion Dron, transmite Știri.md cu referire la noi.md

Într-un mesaj video, publicat pe o rețea de socializare, avocatul spune că a intrat în posesia unor documente oficiale din registrul de stat al persoanelor juridice care dovedesc ilegalitatea denunțului împotriva lui Andrei Tranga.

„La sfârșitul lunii aprilie, procurorii anunțau de reținerea unui grup de persoane, pe motiv de șantaj și încercare de preluare de afaceri. Astăzi am intrat în posesia unor documente oficiale din registrul de stat al persoanelor juridice care dovedesc: 

1. Autorul denunțului împotriva lui Andrei Tranga nu este proprietarul afacerii ”Molinart Grup”. 

2. Autorul denunțului împotriva lui Andrei Tranga la momentul întocmirii denunțului nu era nici administratorul societății ”Molinart Grup”, societate care în opinia procurorilor pe data de 25 aprilie era în pericol de deposedare. 

Cu alte cuvinte, ce legalitate are un denunț venit din partea unei persoane care nu are niciun drept asupra bunului la care pretinde. Tradus altfel, imaginați-vă că vecinul dumneavoastră depune o plângere la poliție pe motiv că vreți să îi furați mașina, pe când el nu are și nici nu conduce vreo mașină”, spune avocatul Ion Dron. 

Reamintim că proprietarul Andy’s Pizza și „La Plăcinte”, Andrei Tranga, a fost reținut la sfârșitul lunii aprilie pe motiv că ar fi încercat să preia o afacere străină. 

Anterior, avocatul omului de afaceri a declarat că în cazul lui Andrei Tranga se urmărește preluarea afacerii pe care o deține. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării