main logo
519

Autoturism declarat furat din Franța, descoperit la un moldovean

Un Renault Megane care figura în bazele de date ca fiind furat din Franța a fost descoperit la un cetățean moldovean de către vameșii români.

Autoturism declarat furat din Franța, descoperit la un moldovean

Incidentul s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, transmite Știri.md.

Potrivit informației, bărbatul transporta cu ajutorul unei platforme autoturismul înmatriculat în Franța.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franța la data de 31.10.2020.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are calitatea de proprietar, el doar asigurând transportul autoturismului şi nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 15.000 de lei românești, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării