main logo
2978

Autocar cu 57 de moldoveni, implicat într-un accident în România: Turiștii mergeau la mare

Un autocar în care se aflau 57 de cetățeni ai Republicii Moldova a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe raza orașului Eforie-Nord, județul Constanța.

Noi detalii despre accidentul cu un autocar plin de moldoveni în RomâniaFoto: IPN

Informația a fost furnizată pentru IPN de sublocotenentul Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, al județului Constanța, transmite Știri.md.

Potrivit Anei Maria Stoica, apelul la serviciul de urgență 112 a parvenit în jurul orei 5 în dimineața zilei de 7 septembrie.

„La fața locului s-au deplasat angajații ISU, care au constatat că autocarul în care se aflau cetățenii moldoveni a acroșat o bordură, fără a se răsturna și fără a lovi alte autoturisme”, a declarat Ana Maria Stoica. Potrivit acesteia, toți pasagerii au fost evacuați din autocar, dar marea majoritate nu a avut de suferit.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și două ambulanțe, însă doar trei dintre pasagerii autocarului au fost transportați la spital cu excoriații, restul neavând nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării