main logo
2984

Autobuz de rută, filmat cum trece pe roșu: Țara trebuie să-și știe eroii

Șoferii din R. Moldova se pare că sunt lideri la încălcat regulile de circulație rutieră.

Autobuz de rută, filmat cum trece pe roșu: Țara trebuie să-și știe eroiiColaj: știri.md

Cel puțin așa reiese dintr-un nou filmuleț publicat pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

Astfel, din imaginile surprinse de un șofer în trafic, se observă cum un autobuz de pe ruta Chișinău - Anenii Noi ignoră linia Stop și trece la culoarea roșie a semaforului de parcă ar fi un lucru normal.

Indignat de cele văzute, martorul a descris amănunțit incidentul în speranța că acest conducător va fi totuși sancționat.

"Nu înțeleg, chiar unora li se permite totul? Pe 26 iunie, la 17:55 am fost martorul unei astfel de situații. La intersecția străzilor Ismail și Mitropolit Varlaam, autobuzul Chișinău - Anenii Noi, cu numere de înmatriculare AN BE 833, grosolan a trecut la culoarea roșie a semaforului, trecând de linia STOP. Ulterior, după ce a trecut de intersecție a încheiat manevra la culoarea interzisă. E centrul Chișinăului și acesta e autobuz de rută. Nu pot înțelege. Țara trebuie să-și cunoască eroii", a scris martorul.

Mai mulți internauți au asaltat cu comentarii această postare, menționând că astfel de incidente au avut loc des la această intersecție, inclusiv cu autobuze și microbuze de rută.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării