main logo
795

Autobuz, ambulanțe și TIR-uri, tractate de salvatori în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații pentru deblocarea și tractarea mijloacelor de transport de pe traseele țării.

Autobuz, ambulanțe și TIR-uri, tractate de salvatori în doar 24 de oreAutobuz, ambulanțe și TIR-uri, tractate de salvatori în doar 24 de ore

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie pe drumurile din raioanele Râșcani, Ungheni, Hâncești, Șoldănești, Edineț, Soroca. Călărași, Rezina, Cahul, UTA Găgăuzia, dar și municipiul Chișinău, transmite Știri.md. 

Angajații IGSU au tractat un autobuz școlar fără elevi în apropiere de localitatea Parcani, raionul Șoldănești, dar și o ambulanță cu pacient în apropiere de localitatea Rublenița, raionul Soroca. 

Șase autocamioane care nu se puteau deplasa în pantă au fost deblocate de pompierii din Rezina, iar o altă ambulanță care se grăbea la pacient a fost tractată de salvatorii din Ungheni. 

De asemenea, salvatorii au adus pentru localnicii satului Valea Norocului, raionul Sângerei, pâine. Aceștia au împărțit-o oamenilor în etate, dar și persoanelor cu dezabilități care aveau dificultăți de deplasare.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri la lucrările de împrăștiere a materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 340 unități de tehnică și 580 de persoane, fiind împrăștiate 1.300 tone de material antiderapant.

IGSU va continua monitorizarea situației din țară și va interveni la solicitările cetățenilor. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării