main logo
624

Au fugit de ochii lumii și au dat de-a polițiștilor: Prinși în timp ce se drogau

Au căutat un loc mai ferit de ochii lumii și s-au apucat să fumeze droguri, pe terenul de sport al unui liceu. Doi indivizi din Capitală au ajuns pe mâna unui echipaj de reacționare operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani, după ce au fost surprinși în timp ce se delectau cu substanţe narcotice.

Au fugit de ochii lumii și au dat de-a polițiștilor: Prinși în timp ce se drogauAu fugit de ochii lumii și au dat de-a polițiștilor: Prinși în timp ce se drogau. Foto simbol: Vocea Valcii

Mai mult decât atât, oamenii legii au mai găsit asupra celor doi bărbaţi și un dispozitiv de inhalare a drogurilor. Fără prea multă vorbă, polițiștii i-au încătușat pe suspecţi și i-au transportat la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru stabilirea identităţii acestora și documentarea cazului.

După ce au recunoscut în fața ofițerilor de poliție că substanța le aparține, în fața camerei de filmat indivizii au preferat să nege totul, scrie canal3.md.

Substanţa găsită asupra bărbaţilor a fost ridicată pentru a fi supusă expertizei. În cazul în care se va stabili că aceasta intră în categoria narcoticelor, pe numele suspecţilor va fi pornită o cauză penală pentru deţinere şi consum de droguri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării