main logo
863

Atenție: Escrocii colectează bani din numele angajaților Poșta Moldovei

Un nou tip de escrocherie ia amploare în Moldova. Poșta Moldovei atenționează cetățenii și îi îndeamnă să fie mai precauți.

Atenție: Escrocii colectează bani din numele angajaților Poșta Moldovei

Conform Poștei Moldovei, escrocii se prezintă a fi angajații companiei și propun oamenilor servicii de reparație a cutiilor poștale, transmite Știri.md.

„Fiți precauți când persoane străine se pretind a fi angajați ai Î.S. „Poșta Moldovei” și colectează bani pentru repararea cutiilor poștale.

Conform art.21 din Legea comunicațiilor poștale Nr.36 din 17.03.2016, alin. (1): Orice persoană fizică sau juridică are dreptul să beneficieze de serviciile poştale din sfera serviciului poştal universal. Utilizatorii serviciului poștal universal instalează și întrețin cutiile poștale individuale pe cont propriu.

Așadar, Î.S. „Poșta Moldovei” nu prestează astfel de servicii: nu instalează, nu întreține și nu repară cutiile poștale!

Persoanele care cer bani sunt de fapt escroci, iar în asemenea situații, vă rugăm să sesizați organele competente”, se arată într-o postare pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării