main logo
542

Atac armat în SUA: 5 oameni au fost uciși. Agresorul e arestat

Cinci oameni au murit și alți alți câțiva, răniți, dintre care cinci polițiști, în cadrul unui atac armat care a avut loc într-o localitate din apropiere de Cicago.

Atac armat în SUA: 5 oameni au fost uciși. Agresorul e arestat

Un bărbat a deschis focul vineri după-amiază într-o suburbie din Chicago, nordul SUA, rănind mai multe persoane, între care patru poliţişti, atacatorul fiind arestat, au anunţat presa şi autorităţile locale, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.
Poliţia locală din oraşul Aurora a confirmat atacul, evocând pe Twitter o situaţie încă "în plină desfăşurare". Autorităţile locale au confirmat pe un cont de Twitter arestarea atacatorului.

Agenţia federală pentru controlul armelor, tutunului şi armelor de foc ( ATF), a precizat că a intervenit în răspuns ''la un atac aflat în desfăşurare într-o fabrică din oraşul Aurora, în statul Illinois''.

Atacul sângeros a avut loc la un an la o zi după comemorare unui an de la masacrul de la un liceu din Parkland, Florida, în care au murit 17 oameni, majoritatea adolescenți.

Potrivti purtătorului de cuvânt al Casei Albe, președintele Donald Trump a fost informat în legătură cu acest incident și monitorizează situația.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării