main logo
549

Atac armat: 5 persoane au murit, inclusiv atacatorul, iar 21 sunt rănite

Un bărbat alb, de aproximativ 30 de ani, care era cunoscut poliției, a omorât patru persoane și a rănit alte 21 sâmbătă într-un atac armat între orașele Midland și Odessa, din vestul Texasului, relatează Reuters.

Atac armat: 5 persoane au murit, inclusiv atacatorul, iar 21 sunt rănite

Suspectul a deturnat o mașină poștală și a deschis focul asupra ofițerilor de poliție, șoferilor și clienților înainte să fie împușcat în fața unui complex cinematografic din orașul Odessa, a spus poliția, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

Autoritățile au crezut inițial că sunt doi atacatori care conduc două autovehicule, dar șeful Poliției din Odessa Michael Gerke a spus într-o conferință de presă, sâmbătă seară, că el crede că este un singur atacator.

Atacatorul se îndrepta dinspre Midland spre Odessa când a fost oprit pe autostradă, a spus Gerke. Acesta l-a împușcat pe ofițerul de poliție și apoi s-a îndreptat spre Odessa. Acesta a mers spre magazinul Home Depot și a deschis focul asupra trecătorilor.

”La un moment dat suspectul a furat o furgonetă poștală”, a spus Gerke. A fost urmărit de poliție până când acesta a intrat într-o altă mașină parcată în spatele unui complex cinematografic, unde a avut loc un schimb de focuri cu poliția, iar atacatorul a fost în cele din urmă îmăușcat mortal.

Gerke a spus că atacatorul era cunoscut poliției, dar a refuzat să comenteze asupra motivelor atacului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării