main logo
10981

Angajată a primăriei, ucisă la Călărași: 2 suspecți, încătușați la vamă

Trei bărbați, printre care un minor, cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, au fost reținuți de polițiști, fiind suspectați de comiterea crimei din satul Meleșeni, raionul Călărași. Doi dintre suspecți au fost reținuți în apropierea frontierei româno-ungare.

Angajată a primăriei, ucisă la Călărași: 2 suspecți, încătușați la vamăFoto: politia.md

Amintim că în noaptea de 3 spre 4 octombrie 2019, persoane necunoscute au pătruns în domiciliul unei femei din satul Meleșeni, în vârstă de 63 de ani, unde acționând cu o deosebită cruzime au legat-o, i-au aplicat multiple lovituri pe toată suprafața corpului, în special în regiunea capului și a abdomenului, apoi au sustras circa 40.000 de lei, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În rezultatul traumelor primite, femeia a decedat, transmite Știri.md

În cadrul măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală au fost identificați bănuiții în comiterea crimei, care s-au dovedit a fi un minor de 17 ani din raionul Călărași și doi bărbați de 22 și 32 de ani din raionul Nisporeni și Drochia, ultimii doi anterior judecați pentru viol, jaf, ecsrocherie.

Astfel, pe 6 octombrie, unul dintre suspecți a fost reținut și și-a recunoscut vina.

Ulterior, ca urmare a verificărilor în privința celorlalți suspecți, polițiștii au stabilit că aceștia ar fi traversat frontiera de stat prin PTF Costești-Stânca, în calitate de pasageri ai unui autocar de model Mercedes cu numerele de înmatriculare ale Republicii Moldova.

Astăzi, 7 octombrie, în apropiere frontierei româno-ungară, au fost reținuți cei doi bănuiți. 

Aceștia urmează să fie extrădați și deferiți justiției. 

Suspecții riscă 25 de ani sau pe detenție viață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării