641
0
Anchetatorii pregătesc o operațiune masivă în privința casei lui Dincă
641
0

După ce joi au suspendat cercetările în casa lui Gheorghe Dincă, vineri anchetatorii au revenit în locuinţa suspectului din Caracal şi au căutat noi probe.

Foto: capital.ro

Investigatorii au încărcat în remorca unui tractor mai multe resturi strânse din curte, pentru că vor să cureţe locul ca să înceapă săpăturile, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Cel puţin doi apropiaţi ai lui Gheorghe Dincă au fost chemaţi la poliţia din Caracal, ca să explice legăturile pe care le aveau cu suspectul.

Anchetatorii au vrut să afle de la ei şi dacă bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu le-a folosit telefoanele ca să îi sune pe părinţii victimelor.

În plus, anchetatorii vor să compare amprentele lor cu cele găsite în casa lui Dincă.

Pentru a doua zi la rând la audieri a fost chemat şi vecinul căruia Gheorghe Dincă i-ar fi oferit o cartelă preplătită şi pe care individul l-ar fi apelat fără succes în noaptea în care a răpit-o pe Alexandra. 

Anchetatorii nu au precizat până la această oră în calitate a fost audiat respectivul.

Pe de altă parte, după o zi de pauză, anchetatorii au reluat cercetările în gospodăria lui Dincă. Mai mulţi saci plini cu tot felul de resturi au fost încărcaţi într-un tractor. 

Criminaliştii vor să strângă toate gunoaiele din curte pentru că mai apoi să înceapă săpături în locurile în care individul ar fi putut ascunde probe.

Nu în ultimul rând, imobilul ar putea fi demolat bucată cu bucată.

Cât îl priveşte pe Gheorghe Dincă, bărbatul a asistat vineri la cercetări.

Dincă, descris ca un om violent

Cei care au fost audiaţi până acum în cazul lui au început să îi construiască un portet de om violent care îşi domina apropiaţii.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Şi-a bătut multe persoane din jurul lui. Oamenii care lucrau în curte, oamenii pe care îi trimitea să îi facă anumite servicii. 

Se pare că aceştia, din când în când, au luat câte o bătaie, aşa, zdravănă. Şi prin asta îşi exercita el dominaţia asupra lor.”

Ce s-a găsit în dispozitivele electronice ale lui Dincă

Despre felul de a fi al lui Dincă s-a aflat şi din percheziţia informatică a dispozitivelor electronice pe care le folosea.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Era preocupat de tot ce însemna sex. Avea o obsesie pentru sex. 

Pot să vă spun că are mii de poze, ne-a fost imposibil să le vedem pe toate, le-am văzut în mare parte şi au fost căutate anumite fotografii, cel puţin după descrierea lui. 

A fost întrebat: „Măi, tu ai ceva de genul acesta?” Căutam acele fotografii, mă rog, Parchetul, la care face el referire.”

Anchetatorii aşteaptă în continuare şi rezultatul analizelor rămăşiţelor recuperate dintr-o pădure de lângă Caracal. Dincă a spuns că acolo a dus rămăşiţele Luizei Melencu, însă deocamdată nu există o confirmarea ADN.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter