main logo
27556

Amendă de 45.000 de lei: Bărbat, filmat de soție cum e reținut în parc

O tânără familie a fost amendată cu 45.000 de lei după ce a fost la cumpărături la un market din Capitală.

Amendă de 45.000 de lei: Bărbat, filmat de soție cum e reținut în parcColaj: știri.md

Eugen Malinovschi, soția și copilul său de 4 ani au ieșit din casa situată pe strada Nicolae Zelinski și au mers la magazin prin parc, transmite Știri.md cu referire la Point.md.

Aceștia susțin că s-au așezat pe o bancă din parc pentru a șterge mâinile copilului cu un șervețel umed. În acest timp, a venit un echipaj al poliției la fața locului.

Potrivit lui Eugen Malinovschi o persoană în uniformă s-a apropiat de ei și fără a se prezenta le-a spus că este interzisă aflarea în locuri publice.

"Am refuzat să spun numele de familie, deoarece totul s-a întâmplat foarte repede, m-am pierdut și m-am speriat. Nu am insultat pe nimeni și nici n-am opus rezistență, dar am fost împins în mașină împreună cu soția și copilul meu, ulterior am fost duși la poliție. Ne-au scris două protocoale și ne-au obligat să le semnăm", povestește bărbatul.

Bărbatul spune că împreună cu un avocat a scris plângere privind încălcările comise în timpul reținerii, însă judecătorul din prima instanță și cel de la Curtea de Apel au considerat argumentele nefondate.

Mai mult, bărbatul spune că în momentul în care soția sa a început să filmeze incidentul deja s-au desfășurat anumite ilegalități.

"Stăteam lângă mașina de poliție, iar lângă mine stătea un polițist și mă ținea de mână. Am încercat să aflu de la el detalii, însă am început să fiu lovit peste picioare, am căzut jos, iar ei îmi rupeau mâinile și m-au ticsit în mașină. Astfel, am rugat soția să filmeze totul. Un alt angajat a încercat să împiedice soția să filmeze", a spus Eugen.

În prezent, familia Malinovschi nu are venituri și nu știu ce să facă cu amenda de 45.000 de lei.

Pe de altă parte, oamenii legii au declarat că imaginile postate de femeie sunt rupte din context, iar cuplul a refuzat să respecte indicațiile ofițerilor, nu au dorit să se legitimeze, ignorând absolut toate preîntâmpinările.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării