1710
0
Ambuteiaj în Chișinău din cauza unui bărbat care voia să fumeze
1710
0

Un bărbat care s-ar fi aflat în stare de ebrietate ar fi blocat o porțiune a străzii Vlaicu Pârcălab din Capitală. Prin urmare, mașinile nu au putut să se deplaseze pe carosabil.

Din acest motiv, pe porțiunea de drum sus menționată s-a format un ambuteiaj în care au fost blocate circa zece mașini, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

Din imaginile postate pe un grup de socializare se vede că bărbatul s-ar fi luat la ceartă cu mai mulți șoferi care erau nemulțumiți de situația creată. La rugămintea conducătorilor auto de a se îndepărta de pe banda de circulație, bărbatul a demonstrat un comportament violent. Acesta a vorbit licențios și a rugat pe șoferi să aprindă un foc pentru o țigaretă.

La scurt timp la fața locului s-au prezentat doi polițiști. Oamenii legii l-au rugat pe bărbat să părăsească banda de circulație destinată autovehiculelor, însă acesta nu a dorit să se conformeze ordinului polițiștilor.

Totodată, individul a declarat forțelor de ordine că a înregistrat cazuri în care pe porțiunea de drum sus menționată automobilele ar fi circulat la culoarea roșie a semaforului. În discuțiile cu polițiștii el s-a demonstrat a fi ignorat de acest fapt.

Contactat de TV8, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Golovco, nu a răspuns la telefon pentru a oferi informații cu privire la acest caz.

Atenție, video-ul conține limbaj licențios!

Citește și
article image
Soluții pentru ambuteiaje: Pe o stradă va apărea o bandă...
0
232
article image
Banda reversibilă a apărut și pe strada Vasile Lupu din...
7
1767
article image
Flux continuu și majorat în punctele de trecere Palanca și...
0
553
article image
Un bărbat agresiv îi ține cu frica în sân pe toți vecinii
0
1588