main logo
2291

Ambuteiaj în Chișinău din cauza unui bărbat care voia să fumeze

Un bărbat care s-ar fi aflat în stare de ebrietate ar fi blocat o porțiune a străzii Vlaicu Pârcălab din Capitală. Prin urmare, mașinile nu au putut să se deplaseze pe carosabil.

Ambuteiaj în Chișinău din cauza unui bărbat care voia să fumeze

Din acest motiv, pe porțiunea de drum sus menționată s-a format un ambuteiaj în care au fost blocate circa zece mașini, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

Din imaginile postate pe un grup de socializare se vede că bărbatul s-ar fi luat la ceartă cu mai mulți șoferi care erau nemulțumiți de situația creată. La rugămintea conducătorilor auto de a se îndepărta de pe banda de circulație, bărbatul a demonstrat un comportament violent. Acesta a vorbit licențios și a rugat pe șoferi să aprindă un foc pentru o țigaretă.

La scurt timp la fața locului s-au prezentat doi polițiști. Oamenii legii l-au rugat pe bărbat să părăsească banda de circulație destinată autovehiculelor, însă acesta nu a dorit să se conformeze ordinului polițiștilor.

Totodată, individul a declarat forțelor de ordine că a înregistrat cazuri în care pe porțiunea de drum sus menționată automobilele ar fi circulat la culoarea roșie a semaforului. În discuțiile cu polițiștii el s-a demonstrat a fi ignorat de acest fapt.

Contactat de TV8, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Golovco, nu a răspuns la telefon pentru a oferi informații cu privire la acest caz.

Atenție, video-ul conține limbaj licențios!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării