main logo
13630

Alertă la 067112902: Șofer beat criță, filmat. Martor: Poliția n-a venit

Indignare din partea unui tânăr care a sunat la numărul de urgență 067112902 pentru a denunța aseară un șofer beat criță filmat la volan.

Alertă la 067112902: Șofer beat criță, filmat. Martor: Poliția n-a venitFoto: observatordetimis.ro

Internautul susține că a telefonat, dar polițiștii nu au apărut la fața locului, deși a așteptat o oră, transmite Știri.md.

„Eu nu înțeleg. Poliția a făcut numărul de urgență 067112902 pentru informarea despre cei băuți la volan, am sunat am luat cheeile de la un șofer beat criță și timp de o oră am așteptat și nu a venit nimeni”.

Contactat de Știri.md, polițistul de serviciu ne-a declarat că nu este posibil așa ceva. 

„Noi mereu răspundem la telefon și venim la fața locului. Noi am înregistrat acest caz. Echipajul s-a deplasat la fața locului, dar nu știu din ce cauză a ajuns mai târziu”, a recunoscut polițistul de serviciu. 

„Dumnealui s-a revoltat de ce așa de mult timp așteaptă, dar deja sunt persoane competente care trebuie să răspundă de asta”, a mai adăugat omul legii.

Acesta ne-a asigurat că în cazul în care au un apel pierdut ei revin cu un sunet pentru a interveni, serviciul fiind disponibil 24/24.

Știri.md reamintește că în Moldova a fost lansat numărul de telefon 067112902 la care puteți apela pentru a anunța poliția despre cazurile în care șoferii urcă băuți la volan.

Potrivit datelor oficiale, de la începutul acestui an, 3.751 de șoferi au fost prinși în stare de ebrietate la volan. Din cauza alcoolului, s-au produs în jur de 120 de accidente, în care și-au pierdut viața peste 30 de oameni. 

Legislația prevede amenzi de până la 25 de mii de lei, cu privarea dreptului de a conduce pentru un termen de până la patru ani sau anularea dreptului de a conduce mijlocul de transport. 

De asemenea, dacă fapta se va încadra în Codul Penal, atunci șoferii, până își restabilesc dreptul de a conduce, trebuie să treacă programul de probațiune, care include morga, lecții, care costă 4 mii de lei. 

De asemenea, va trebui să susțină, repetat, examenele auto.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării