main logo
11000

Alertă cu bombă la Ministerul de Interne: Ce era în punga detonată

Oamenii legii au fost puși din nou pe jar. Aceasta după ce în apropierea Ministerului Afacerilor Interne a fost găsit un obiect suspect.

Alertă cu bombă la Ministerul de Interne: Ce era în punga detonată

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de ofițerul de presă Natalia Stati.

La fața locului au fost îndreptate toate serviciile abilitate, iar zona a fost încercuită.

Din imaginile surprinse se observă că geniștii au detonat controlat pachetul, întrucât au atenționat momentul.

Totuși, un polițist care se afla la fața locului a declarat că a fost găsit un obiect suspect, dar nu a confirmat explozia.

"Nu a explodat nimic. Totul este în regulă. La moment nu vă putem oferi mai multe detalii. Cazul este în desfășurare și la finalizarea anchetei date vom reveni cu informații suplimentare.

Obiectul a fost depistat de către patrula de carabinieri care patrulau pe în adiacentul străzii Ștefan cel Mare", a declarat Ion Capmoale, ofițer principal IP Centru.

Ulterior consilierul ministrului MAI, Alina Zbancă, a declarat că în pachetul care a fost detonat era un ceas și un buchet de flori.

"Pachetul, inițial, a fost observat de către doi carabinieri care patrulau zona, astfel, au fost chemați geniștii și poliția. Pentru a evita riscul, experții de la Bomb-Teh au efectuat o explozie controlată", a spus Zbancă.

Acum oamenii legii urmează să stabilească cum a ajuns punga lângă MAI, fiind verificate și imaginile camerelor de supraveghere din preajmă. Nu este exclusă versiunea că cineva a uitat pur și simplu punga în stradă.

Menționăm că circulația pe străzile Armenească și V. Alecsandri a fost deja deschisă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării