main logo
638

Al doilea atac armat în 24 de ore: Într-un bar din Ohio 9 oameni, uciși

Un nou atac armat a avut loc în Statele Unite, la nici 24 de ore de când 20 de oameni au fost uciși într-un supermarket din statul Texas.

Al doilea atac armat în 24 de ore: Într-un bar din Ohio 9 oameni, ucișiFoto: sky.com

Cel puțin 10 persoane au murit, după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-un bar din orașul Dayton din statul Ohio, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Reprezentanții Poliției statului Ohio a anunțat că nouă oameni au murit, iar alți 16 au fost răniți în urma atacului armat care a avut loc în Dayton, conform CNN. 

Atacatorul a fost împușcat mortal, în urma unui schimb de focuri cu polițiștii. Agresorul urmează să fie identificat de polițiști, care au precizat că FBI se implică în investigație. 

Motivul comiterii atacului este deocamdată necunoscut. Cele două atacuri armate comise în mai mulți de 24 ore ore ar putea relansa dezbaterile privind controalele la care sunt supuși cei care cumpără și dețin arme de foc. 

Martorii susțin că tragedia a avut loc duminică, după ce unui individ nu i s-a permis să intre într-un bar din centrul orașului Dayton, relatează WHIO News. 

Furios, acesta a deschis focul. Din primele informații, cel puțin 10 oameni au murit, iar numărul persoanelor rănite nu este momentan cunoscut. 

Potrivit sursei citate, agresorul a fost rănit ori se află în custodia polițiștilor. De asemenea, anchetatorii sunt în căutarea unui al doilea suspect care ar fi deschis focul și care ar fi fugit de la fața locului cu o mașină. 

Incidentul a avut loc la mai puțin de 24 de ore de la un alt atac armat produs în statul Texas. Cel puțin 20 de persoane au murit și alte 26 au fost rănite, după ce un tânăr de 21 de ani a deschis focul. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării