13 aug, 2019 17:28
1 727
0
Adolescentă violată de 4 polițiști, chiar în mașina de patrulare
13 aug, 2019 17:28
1 727
0

Sute de oameni, în special femei, au protestat în capitala Mexicului, ca să ceară dreptate pentru o fată de 17 ani, care ar fi fost violată de patru polițiști. Demonstranții au vandalizat clădirea și au cerut urgentarea anchetei.

Foto: gettyimages.com

Sute de oameni s-au adunat în fața procuratorii generale din Ciudad de Mexico, ca să ceară pedepsirea urgentă a patru polițiști, bănuiți că au violat o fată de 17 ani, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Agresiunea ar fi avut loc chiar într-o mașină de patrulare. Mitingul a fost organizat de mai multe grupări feministe și studențești. 

Demonstranții și-ar vărsat furia pe clădirea procuraturii - au spart ușile de sticlă de la intrare și au scris pe pereți, cu vopsea, mesaje împotriva violatorilor.

-Nu se poate ca cei care ne garantează siguranță să fie și cei care comit asemenea atrocități, precum violul. Dacă ei comit asemenea crime, atunci trebuie să căutăm alte moduri de a face dreptate.

Potrivit oficialilor mexicani, cei patru polițiști suspecți au fost reținuți.

Violența față de femei este o realitate în țara latino-americană. Din ianuarie și până în mai anul acesta, peste 1.100 de femei au fost ucise.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter