main logo
1225

Adolescenta plină de sânge se întâlnise cu un tânăr de pe Internet

Adolescenta din Galați, filmată plină de sânge lângă o mașină de poliție, îl cunoscuse pe băiatul de 15 ani căutat acum de polițiști pentru audiere pe o rețea de socializare și se mai întâlnise cu el de trei ori în ultima lună, potrivit unor surse din anchetă.

Adolescenta plină de sânge se întâlnise cu un tânăr de pe InternetFoto: fb.com

Ea, alături de o verișoară, plecaseră din centrul în care locuiau, pentru trei ore pentru a se plimba, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

Ele s-au întâlnit însă cu băiatul și au mers la domiciliul acestuia unde tânăra a intrat cu el într-o cameră, singuri. 

După ce a plecat cu verișoara ei, adolescenta s-a oprit pe drum, prezentând o hemoragie masivă. 

A fost văzută de un bărbat care a sunat la 112. Verișoara sa a ajuns la centru unde a povestit ce s-a întâmplat, fiind apelat și de aici sistemul 112, susțin aceleași surse. 

Fata de 14 ani găsită sângerând abundent pe un bulevard din orașul Galați le-a spus angajaților de la Servicul de Ambulanță care au transportat-o la spital că a fost violată, varianta fiind confirmată chiar de directorul instituției. 

„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înțeleg că ulterior fata și-a schimbat depoziția, nu este treaba noastră, ci a Poliției”, a spus directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați, Mihai Polinschi. 

„Băiatul a fost identificat, se pare că este vorba despre un minor de 14 ani din Galați. El urmează să fie audiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării