main logo
28227

Adevărul despre femeia din Chișinău înconjurată de polițiști în ochii copilului

O mamă cu un copil a pus pe jar oamenii legii după ce a făcut scandal într-o frizerie și într-un magazin din Capitală.

Adevărul despre femeia înconjurată de polițiști în ochii copiluluiFoto: fb.com/ГБМ

Incidentul s-a produs ieri, 31 iulie, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că poliția a fost solicitată de două ori, precum că o femeie scandalagie face probleme. 

Prima solicitare a parvenit la ora 15:18 din partea angajaților unei frizerii, care au declarat că femeia în cauză are un comportament inadecvat. 

Imediat la fața locului s-au deplasat polițistul de sector și un echipaj al batalionului de patrulare pentru a stabili circumstanțele. 

Femeia s-a dovedit a fi în vârstă de 37 de ani și era însoțită de copilul ei de 11 ani. După mai bine de oră, conflictul a fost aplanat, iar femeia a fost lăsată să plece. 

Potrivit poliției, angajații frizeriei nu au scris o plângere. 

Ulterior, la scurt timp, la ora 16:49, a parvenit a doua solicitare de la un magazin din preajmă, precum că o femeie, însoțită de un copil, face scandal, amenință angajații și îi numește cu cuvinte necenzurate.

La fața locului s-au deplasat iarăși polițistul de sector și un echipaj de poliție. Femeia a devenit agresivă, iar la locul faptei a fost solicitată și o ambulanță. 

Aceasta a refuzat ajutorul medicilor, iar la încercarea de a fi urcată în mașina de poliție, copilul femeii a început să țipe. 

Din spusele polițiștilor care au discutat și cu vecinii femeii, acesta nu ar fi primul caz în care ea face scandal de acest gen și afirmă că ar avea dereglări psihice.

Pe cazul dat a fost deschisă o anchetă, iar bănuita riscă să fie cercetată pentru huliganism.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării