main logo
54530

Accidentul mortal din Drochia: Șoferul a lăsat în urmă o soție și o fetiță de 4 ani

Au apărut noi detalii despre tragicul accident de noaptea trecută, de lângă satul Zgurița, Drochia, în urma căruia un tânăr a ars de viu într-un automobil care s-a răsturnat după ce s-a izbit în remorca unui utilaj agricol.

Accident mortal la Drochia: Șoferul a lăsat în urmă o soție și o fiicăColaj: deschide.md

Potrivit oamenilor legii victima s-a dovedit a fi un șofer în vârstă de 29 de ani. Acesta se deplasa cu un automobil de marca KIA, când din motive încă nestabilite de anchetă, s-a izbit în remorcă, transmite Știri.md cu referire la deschide.md

În urma impactului, automobilul s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări, iar șoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale automobilului și a ars de viu.

Dânsul era originar din localitatea Iliciovca, din același raion, și a lăsat în urmă o tânără soție de 26 de ani și o fetiță de aproximativ 4 anișori.

Oamenii din localitate susțin că acesta lucra peste hotare, în Federația Rusă, și nu-și pot explica cum s-a produs tragedia. 

Mai mult, interlocutorii noștri, susțin că tânărul era o fire liniștită, nu servea alcool, dar și că mereu avea pe primul plan soția și copilul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării