4 421
1
Accidentul mortal din Chișinău: Rezultatele expertizei șoferului arestat
4 421
1

Poliția vine cu noi detalii în cazul producerii accidentului cu 2 morți care a avut loc săptămâna trecută la o intersecție din centrul Capitalei.

Astfel, potrivit ultimelor informații pe marginea investigării tragediei, s-a constatat că conducătorul auto care a provocat accidentul nu era în stare de ebrietate, transmite Știri.md.

De asemenea, polițiștii precizează că bărbatul vinovat refuză să colaboreze cu organele de urmărire penală, acesta fiind plasat în arest pentru 30 de zile.

„Șoferul automobilului de marcă Dacia Logan și pasagerii care, în momentul impactului, se aflau în unitatea de transport la moment sunt în afara oricărui pericol.

Organele de drept continuă investigațiile, pentru a stabili toate circumstanțele. Acțiunile de urmărire penală sunt efectuate sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Știri.md reamintește că un taximetrist și pasagerul său au murit în urma accidentului groaznic din Capitală. Cel care a provocat accidentul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al poliţiei Chişinău.

Menționăm că conform unor surse, totul s-a întâmplat din cauza unui pariu în baza căruia cel care ajungea primul la punctul stabilit de cei doi câștiga 50 de euro.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter