18 octombrie, 13:24
2 280
3
Accidentul din Drochia: Șoferul mort ar mai fi făcut zob o mașină recent
18 octombrie, 13:24
2 280
3

Au apărut noi detalii despre tragedia care a avut loc ieri, 17 octombrie, în localitatea Ochiul Alb, din raionul Drochia.

Foto: deschide.md

Potrivit oamenilor din localitate, șoferul automobilului Seat Ibiza, acum o lună ar mai fi fost implicat într-un accident rutier, transmite Știri.md cu referire la deschide.md

Este vorba despre tânărul de 28 de ani care se afla la volanul automobilului și care în urma impactului s-a stins în ambulanță, în drum spre spital. Amicul său, în vârstă de 26 de ani, a fost internat în sptialul din Drochia, în stare gravă.

Oamenii din Ochiul Alb susțin că nu cunosc care au fost cauzele accidentului, însă cel mai probabil ar fi fost viteza excesivă. Cei doi tineri au fost observați de mai multe ori gonind cu viteză pe drumurile din sat.

Totodată, interlocutorul nostru ne-a mai comunicat că acum o lună, tânărul de 28 de ani ar mai fi fost implicat într-un accident rutier grav, iar în automobil s-ar fi aflat și amicul său de 26 de ani care acum este la spital.

Atunci a scăpat cu zile, iar mașina a fost grav avariată și ar fi dat-o la fier vechi.

Citește și: O mașină a ajuns într-un pilon, iar alta s-a răsturnat la Drochia: Un mort

Știri.md amintește că tot ieri, 17 octombrie, în raionul Drochia a avut loc încă un accident, în urma căruia un șofer a ars de viu

Bărbatul de 29 de ani era originar din localitatea Iliciovca, din același raion, și a lăsat în urmă o tânără soție de 26 de ani și o fetiță de aproximativ 4 anișori.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter