main logo
928

Accidente de groază la Rezina: 2 oameni se află în stare gravă

Două accidente de groază s-au produs în data de 8 septembrie în raionul Rezina.

Accidente de groază la Rezina: 2 oameni se află în stare gravă

Primul accident a avut loc în jurul orei 01:50 în apropierea satului Horodiște unde un automobil de model Opel a tamponat o căruță, transmite Știri.md.

În urma producerii accidentului, pasagera care se deplasa cu concubinul său într-o căruță a fost transportată de urgență la spital.

Potrivit ofițerului de presă din cadrul IP Rezina, Irina Burdujan, polițiștii au fost alertați de către sora medicală de serviciu a Spitalului Raional Rezina, care a comunicat oamenilor legii despre accident.

Veniți la fața locului, bărbatul care conducea căruța le-a comunicat polițiștilor că a fost tamponat de către un șofer care ulterior a fugit de la fața locului. 

În urma cercetărilor, oamenii legii au reușit să găsească șoferul care a fugit de la locul producerii accidentului.  Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 27 de ani, care a recunoscut că a tamponat căruța și că a urcat la volan în stare de ebrietate.

Un alt accident s-a produs la amiază, în jurul orei 15:35, pe un drum din satul Țareuca. Potrivit poliției, un bărbat de 31 de ani, locuitor al raionului Rezina, conducând autoturismul de model VAZ, a pierdut controlul automobilului, a derapat de pe traseu în șanțul de scurgere a apei, apoi a fost proiectat cu mașină într-un pod de beton.

În urma impactului, pasagerul care se afla pe bancheta din față, un bărbat de 41 de ani, a fost transportat în același spital unde a fost internată femeia tamponată în dimineața aceleiași zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării